Mandatory Credit: Photo by Merritt/Radarpics for SVFF/REX/Shutterstock (10157273bd) Aaron Paul attends the 2019 Sun Valley Film Festival 'Coffee Talk' Pioneer Award given to Aaron Paul hosted by Ford and Variety, held at the Argyros Theatre in Sun Valley, ID 2019 Sun Valley Film Festival Pioneer Award given to Aaron Paul, 'Coffee Talk', Sun Valley, USA - 15 Mar 2019

Aaron Paul Vorbește despre Filmul „Breaking Bad”

Credit Photo: Merritt/Radarpics

Filmul „Breaking Bad” pare că se apropie.

La Festivalul de Film de la Sun Valley, Aaron Paul nu a confirmat dacă a fost implicat în filmul sequel pentru Breaking Bad, care va fi difuzat mai întâi pe Netflix iar apoi pe AMC, dar a indicat că a fost deschis pentru a-și relua rolul lui Jesse Pinkman.

„Zvonurile sunt amuzante – am auzit odată un zvon despre faptul că am fost distribuit  Han Solo”, a spus Paul într-la evenimentul Coffee Talk, care a fost sponsorizat de Variety. „Nu am auzit nimic despre filmul „Breaking Bad”, dar dacă va există unul, mi-ar plăcea să fac parte din el.” „Dacă s-ar întâmpla, da, mi-ar plăcea să fac parte din el .“

Totuși, sperând că revenirea lui Pinkman să nu se piardă.

„În cazul în care nu ați văzut înca seria TV, Walter moare, așa că … trebuie să îl vedeți pe Jesse”, continuă Paul.

Nu se știe dacă Bryan Cranston, care a jucat personajul principal Walter White în serie, va apărea în film. Cranston a confirmat anterior că filmul se întâmpla, dar nu a spus dacă va fi implicat sau nu.

În cadrul Oficiului de Film de la New Mexico, un film intitulat „Greenbrier” a fost programat să se filmeze în Albuquerque din Noiembrie până la jumătatea lunii Februarie. Descrierea oficială a filmului „Greenbrier” spune că urmărește evadarea unui om răpit și căutarea lui de libertate. Fanii serialului își vor aminti că Pinkman a fost răpit de o bandă de neo-naziști și a fost forțat să continue să gătească droguri pentru ei până când a reușit  scape cu ajutorul lui Walter White.